Samarbete | Sponsor

Samarbeta med oss

Gör ditt företags logotyp synligt på våra t-shirts, affischer,
flyers m.m.Samarbeta eller sponsra oss?

Vi vill gärna få fler sponsorer och samarbetspartners för att kunna fortsätta att utveckla föreningen och kunna erbjuda barn och ungdomar i samhället  en möjlighet att träna capoeira som en positiv, meningsfull och utvecklande sysselsättning där alla som vill kan vara med.
Vi vet att sponsra Capoeiraklubb Senzala IF kanske inte har något stort kommersiellt värde, men ditt bidrag kan ge föreningen möjligheter att fortsätta bedriva meningsfull verksamhet även i framtiden.

Capoeira till alla

En förening behöver alltid sponsorer för att kunna utvecklas och samtidigt hålla nere kostnaderna för den enskilde medlemmen. Capoeiraklubb Senzala IF vill erbjuda capoeira till så många som möjligt och så länge som möjligt, därför är vi alltid i behov av att utveckla träningsmöjligheterna för barn och ungdomar i Stockholm och på Lidingö. Just nu håller vi på att utveckla vårt samarbete med företag och är du och ditt företag intresserade av att bli en del av Capoeiraklubb Senzala IF kan du kontakta oss via info@capoeirastockholm.se . Är ditt stöd i pengar kan du helt enkelt sätta in ett valfritt belopp på vårt bankgiro 326-4657 eller swisha till 123 - 670 51 31 med texten ”Gåva”.   Tusen tack för ert stöd!

Våra partners just nu


 
Har du ett litet företag kopplat till Brasilien eller brasiliansk kultur? Kontakta oss för att marknadsföra i partnerskap!

Mejla oss

Kontakt

 
Address

c/o Schumann

Bodalsvägen 43

Lidingö

18136

 
E-post
 
Telefon

Kontakt

Capoeiraklubb Senzala IF

Org. nr. 802443-2752

Tel: 070 402 5815

info@capoeirastockholm.se

Bankgiro: 362-4657

Swish: 123 - 670 51 31