Capoeira Privat träning

Att lära sig capoeira görs bäst i grupp, eftersom mångfalden av träningskamrater skapar fler och olika utmaningar som gör att en elev kan förbättras snabbare. Privatlektioner är dock definitivt ett viktigt komplement som ingen seriös Capoeira-elev borde klara sig utan.

Den individuella uppmärksamhet och tillvägagångssätt som våra instruktörer ger kan och led till en betydande förbättringar i en elevs capoeira-spel.

Det rekommenderas att alla elever tar minst en privatlektion per månad för att granska tekniker och ta itu med specifika utmaningar i hens Capoeira-spelflöde. Med personlig träning är du inte beroende av fasta lektionstider, och det finns möjlighet att gå på djupet med specifika delar av träningen och kulturen. Som utgångspunkt skräddarsys lektionerna efter dina behov och nivå.

Vill du arbeta med specifika sparktekniker eller akrobatik, ha musiklektion eller ett tufft fysiskt träningspass eller kostvägledning, kan privatlektion ge dig detta.

Du behöver inte vara elev i Capoeira Senzala Stockholm för att få privat träning, men är varmt välkommen att testa de nya färdigheterna på någon av de ordinarie träningarna varje vecka.

Vill du höra mer om möjligheterna till privat träning är du varmt välkommen att kontakta oss!

Bokningsprocess

Dina privata klasser kommer att utformas specifikt för att passa dina behov och mål. För att komma igång kontakta oss och förklara att du vill ha privatlektioner. Det finns många alternativ men studenter föredrar vanligtvis ett paket med 10 klasser eftersom det ger det högsta värdet och fördelarna. 

 
Få individuell undervisning
Skynda upp ditt lärande
Kom vidare från dina träningsplatåer

"För närvarande saknas lokal för privat träning behöver du som bokar träning även ordna en plats där vi kan vara."


Priser

60 minuter

500 kr

90 minuter

700 kr

10 ggr/paket

3 000 kr

  • 1 års giltighet
  • 10 timmars PT

Betalsätt

Swish eller Bankgiro
Kontant: Betalas till tränare

Frågor/Funderingar?

är det något du undrar över, kontakta oss så löser vi det!

Kontakt

Capoeiraklubb Senzala IF
Org. nr. 802443-2752 
  Tel: 070 402 5815
  E-post: info@capoeirastockholm.se
Bankgiro: 362-4657
Swish: 123 - 670 51 31