Om oss

Capoeiraklubb Senzala IF & Lidingö Capoeira IF

Capoeiraklubb Senzala IF

Är en ideell förening som bildades 2008, med syfte att sprida brasiliansk kultur genom capoeira, maculelê, samba, brasilianska fester och evenemang relaterade till sport och kultur. Sedan starten har föreningen hållit dussintals evenemang relaterade till kultur och idrott, haft indirekt deltagande i flera evenemang i samarbete med till exempel: Stockholm stad, Kulturhuset stadsteatern, Brasilianska ambassaden och Svenska-brasilianska handelskammaren. Vi deltar aktivt i anordnandet av evenemang som uppmuntrar till träning för barn, ungdomar och vuxna i Stockholm och på Lidingö. Alltid med syftet att förbättra livskvaliteten genom capoeira och brasiliansk populärkultur i allmänhet.

Lidingö Capoeira IF

Är en del av Capoeiraklubb Senzala IF.
Vi är stolta över att säga att vi är den första capoeiraföreningen som startades på Lidingö.
Bildad i 2023 med syfte att underlätta och föra Lidingö-samhället närmare varandra för att sprida capoeira till så många som möjligt.
Org. nr.: 802544-5134

Träning för barn, unga & vuxna

Stockholm Capoeira Festival

Ett årligt återkommande kulturevenemang i
Stockholms stad i Sverige! En 3 dagars evenemang som alltid sker den andra helgen i maj, (fredag, lördag och söndag). Exklusivt tillägnad brasiliansk kultur genom capoeira, maculelê, samba och brasiliansk fest i den vackra svenska våren.

Träna på Lidingö

Barn, Familj och vuxenkurs på Lidingö startar med öppet hus onsdagen den 14:e februari i Bodal.
 
Läs mer

Träna i Stockholm

Vill du provträna capoeira? Kom till Skanstull och prova på gratis  innan du bestämmer dig för att fortsätta! Vi har gratis provträning under hela januari varje måndag och onsdag  Läs mer

VILL DU ELLER DITT FÖRETAG SPONSRA OSS?

Kontakt

Capoeiraklubb Senzala IF

Org. nr. 802443-2752

Bankgiro: 362-4657

Swish: 123 - 670 51 31


Lidingö Capoeira IF
Org. nr. 802544-5134
Bankgiro:  471-4945
Swish: 123 - 415 71 45